Protejează potențialul copilului tău cu PARAGON CRT®

CRT este o opțiune non-chirurgicală care ajută la corectarea miopiei fără utilizarea în timpul zilei a lentilelor de contact sau a ochelarilor. Lentilele CRT sunt purtate noaptea și corectează curbura corneei în timpul somului pentru o vedere clară în timpul zilei.

GĂSEȘTE UN SPECIALIST

Cum funcționează lentilele CRT?

ȘTIINȚA DIN SPATELE CRT

Ortho-K (prescurtare pentru Orthokeratologie) este o soluție non-chirurgicală pentru pacienții cu miopie care folosesc lentile de contact special concepute (precum lentile Paragon CRT®) pentru îmbunătățirea vederii. Când sunt purtate în timpul nopții, lentilele de contact Paragon CRT® corectează ușor curbura corneei. Când sunt scoase dimineața, pacienții pot vedea clar fără folosirea ochelarilor sau a lentilelor de contact clasice cu port pe timpul zilei.

ÎNVAȚĂ DESPRE MIOPIE

Primele lentile de contact atestate FDA pentru portul pe timpul nopții

Scopul nostru este să vă corectăm vederea fără a folosi pe timpul zilei ochelari de vedere sau lentile de contact. În studiile FDA pentru lentilele de contact Paragon CRT®, peste 90% din subiecți au putut vedea 20/40 sau mai bine (cerința legală pentru a conduce fără ochelari în majoritatea statelor).

Cum știu dacă lentilele crt mi se potrivesc?

 

Aprobate de FDA pentru copii și adulți, lentilele Paragon CRT sunt soluția perfectă pentru pacienții care:

  • Își doresc un stil de viață fără nevoie de corecție în timpul zilei
  • Nu pot purta lentile de contact moi pe timpul zilei
  • Sunt prea tineri pentru LASIK sau nu sunt candidați LASIK

Paragon CRT® a fost prescris pentru peste 1,5 milioane de pacienți, în peste 50 de țări din întreaga lume. Riscul asociat purtării lentilelor de contact Paragon CRT® nu este mai mare decât în cazul altor tipuri de lentile de contact.

 

Cum știu dacă sunt potrivite copilului meu?

Miopia debutează de obicei în copilărie, de la vârsta de 6 ani. Când nu este corectată, miopia poate afecta capacitatea unui copil de a învăța și de a se dezvolta.

Dacă copilul dumneavoastră are oricare dintre următoarele simptome ale miopiei, lentilele Paragon CRT® pot fi potrivite pentru el:

  • Vedere încețoșată atunci când privește obiecte îndepărtate
  • Clipire excesivă
  • Dureri de cap
  • Nevoia de a sta mai aproape de televizor sau computer
  • Ține cărți și tablete foarte aproape în timp ce citește
  • Rămâne în urmă la școală

 

GĂSEȘTE UN SPECIALIST