EPIDEMIA DE MIOPIE

Considerată acum o problemă majoră de sănătate, miopia a crescut cu 66% în Statele Unite din 1971. Debutul are loc de la vârsta de 6 ani, iar depistarea precoce este cheia prevenirii și reducerii eventualelor complicații.1

CE ESTE MIOPIA

MIOPIA: O ADEVĂRATĂ PROBLEMĂ ÎN SĂNĂTATEA COPILULUI

Miopia este o afecțiune comună a vederii care poate fi diagnosticată în timpul unui consult oftalmologic de rutină. Pentru miopi, obiectele îndepărtate par neclare. Miopia poate avea origini genetice, dar poate fi determinată și de alți factori de mediu. De exemplu, privirea îndelungată spre oricare obiect apropiat poate determina alungirea ochiului - această alungire este cea care duce la miopie.

Care sunt simptomele?


Dureri de cap

Din cauza efortului cauzat de vederea la distanță.

 

Vedere înțețoșată

Când priviți obiecte îndepartate.

 

Senzație de amețeală

În timpul condusului sau practicării sporturilor

 

Disconfort

Sau închiderea parțială a pleoapelor pentru a vedea clar.

Image

CONSECINȚELE MIOPIEI NETRATATE

Atunci când este lăsată nediagnosticată și netratată, miopia poate duce la o serie de complicații. Capacitatea copilului de a învăța este redusă și mai târziu în viață pot apărea complicații: Cataracta tinde să se dezvolte mai repede în ochii miopi Persoanele mioape au de 2 până la 3 ori mai multe șanse de a suferi glaucom Miopia crește riscul de dezlipire de retină Un specialist oculist poate efectua o examinare simplă pentru a determina dacă problemele de vedere pe care le întâmpinați sunt cauzate de miopie - și poate pune în aplicare un plan de tratament care poate preveni complicații ulterioare asociate cu miopia.

ÎNVAȚĂ DESPRE CRT

Miopia crește la cote alarmante


66%

 

Miopia a crescut cu 66% în Statele Unite din 1971

 

6 Ani

 

Debutul miopiei în jurul vârstei de 6 ani

 

80%

 

80% din copiii asiatici din mediu urban suferă de miopie.

 


ARE COPILUL MEU MIOPIE?


FIȚI CU OCHII PE VIITORUL LUI!

Atunci când este lăsată nediagnosticată și netratată, miopia poate duce la o serie de complicații. Capacitatea copilului de a învăța este redusă și mai târziu în viață pot apărea complicații:
Cataracta tinde să se dezvolte mai repede în ochii miopi
Persoanele mioape au de 2 până la 3 ori mai multe șanse de a suferi glaucom
Miopia crește riscul de dezlipire de retină
Un specialist oculist poate efectua o examinare simplă pentru a determina dacă problemele de vedere pe care le întâmpinați sunt cauzate de miopie - și poate pune în aplicare un plan de tratament care poate preveni complicații ulterioare asociate cu miopia.


Image

CAUZELE MIOPIEI

 

Genetica este principala cauză a miopiei. De asemenea, modul în care o persoană își folosește ochii - cum ar fi efectuarea frecventă a unor lucrări detaliate sau de aproape, folosirea regulată a computerelor, tabletelor și telefoanelor mobile, poate cauza miopia.

 


Cum tratează lentilele CRT miopia


Imaginați-vă o lume în care introduceți lentile de contact noaptea înainte de culcare, apoi vă treziți dimineața, scoateți lentilele, și beneficiați de o vedere clară pe tot parcursul zilei. Puteți elimina distorsiunile, reflexiile sau neclaritățile ochelarilor sau complicațiile, disconfortul și ochii uscați asociate lentilelor de contact. Dacă acest scenariu v-a atras atenția, atunci terapia corneană de refracție (CRT) poate fi soluția pe care ați căutat-o.Lentilele de contact Paragon CRT® oferă o vedere mult mai naturală deoarece nu se poartă lentile în timpul zilei. Această lentilă de contact terapeutică remodelează ușor corneea în timp ce dormiți pentru a corecta temporar miopia. La trezire, după scoaterea lentilelor, veți experimenta o vedere mai clară fără ochelari sau lentile de contact pe tot parcursul întregii zile.


AFLĂ MAI MULTE DESPRE CRT

Programați-vă astăzi!


Dacă dumneavoastră sau copilul dumneavoastră ați fost diagnosticați cu miopie sau prezentați unele dintre simptomele comune, lentilele de contact Paragon CRT® oferă o opțiune de tratament neinvaziv și non-chirurgical. Programați-vă o întâlnire pentru un screening gratuit cu un medic specialist certificat Paragon CRT.

GĂSEȘTE UN SPECIALIST