3 motive pentru care ai putea să încerci Ortho-k!

Paragon VisionLentilele CRT, Miopia, Ortho-K

Miopia – incapacitatea de a vedea clar la distanță – este în creștere. Afectează 1 din 3 americani, iar cercetătorii au confirmat că acest număr este chiar mai mare în alte zone.1 De fapt, prevalența miopiei a crescut cu 66% în SUA din 1971.2 Și americanii nu sunt singurii. În prezent, un sfert din populația lumii suferă de miopie.

Dar iată veștile bune – există o modalitate inovatoare de a trata miopia fără a folosi ochelari sau lentile de contact pe timpul zilei!

Orthokeratologia, schimbă situația pentru persoanele cu miopie. Prin utilizarea lentilelor de contact specilale, Ortho-K îi ajută pe oameni să vadă lumea fără ochelari sau lentile în timpul zilei! Iată trei motive pentru care lentilele Ortho-K ar putea fi potrivite pentru dvs.:

1. Conștientizează cum miopia îți poate schimba viața

Miopia te-a încetinit sau ți-a împiedicat activitățile de zi cu zi? Sigur ați avut acel sentiment ezitant în timp ce conduceți, nefiind sigur dacă citiți cu exactitate indicatoarele stradale. Sau poate vă aflați printre mulții oameni miopi care raportează anxietate în timp ce conduc pe un drum necunoscut pe întuneric.

Pentru persoanele cu miopie, problemele nu se limitează doar la condus. Poate că vrei să înnoți, dar grija că lentilele de contact pot fi contaminate este prea mare.. Sau îți place ciclismul dar ești frustrat de ochelarii care se aburesc sau de praful care îți intră în ochi în timp ce porți lentile de contact.

Cu lentilele Ortho-K, poți naviga, înnota, merge cu bicicleta, face drumeții, te poți antrena fără nicio piedică. Aceste lentile speciale oferă un răspuns real la frustrările generate de miopie și o modalitate prin care să vă trăiți viața așa cum vă doriți- fără bariere legate de portul ochelarilor sau al lentilelor clasice cu port pe timpul zilei!

2. VEDERE CLARĂ, PESTE NOAPTE

Cum funcționează? Ortho-K este o tehnologie avansată care tratează miopia prin utilizarea lentilelor de contact speciale. Acest proces este cunoscut sub numele de Terapie refractivă corneană (CRT). La trezire, pacienții îndepărtează lentilele și experimentează o vedere clară pe tot parcursul zilei. Paragon CRT® a fost prima lentilă de remodelare a corneei în timpul nopții aprobată de FDA, 4 și 97% dintre purtători au raportat că Paragon CRT® îndeplinește sau le depășește așteptările.5

3. LIBERTATEA DE A TRĂI CUM ÎȚI DOREȘTI

Îți poți imagina cum te-ai simți să te trezești și să mergi ziua fără să te gândești la problemele de vedere? Milioane de oameni își doresc acest tip de libertate deoarece miopia devine din ce în ce mai frecventă.1 Din fericire, lentilele Paragon CRT® oferă adevărata libertate de a vedea lumea așa cum îți dorești.

Posibilitățile sunt nesfârșite – de la excursii de camping până la înot și socializare – pacienții cu Ortho-K raportează o creștere a stimei de sine și a calității vieții.6,7 Dacă ești interesat de Paragon CRT® pentru tine sau familia ta, poți găsi un specialist oculist certificat în adaptarea Paragon CRT ® aici! Paragon CRT® oferă o vedere clară adaptată stilului tău de viață!

[1] Holden, B. A., T. R. Fricke, D. A. Wilson, M. Jong, K. S. Naidoo, P. Sankaridurg, T. Y. Wong, T. J. Naduvilath and S. Resnikoff (2016). “Global Prevalence of Myopia and High Myopia and Temporal Trends from 2000 through 2050.” Ophthalmology 123(5): 1036-1042.

[2] Vitale S, Sperduto RD, Ferris FL 3rd. Increased Prevalence of Myopia in the U.S. between 1971-1972 and 1999-2004. Arch Ophthalmol. 2009 Dec; 127(12): 1632-9. PubMed

[3] Mukamal, R. (2018, October 24). What Is Orthokeratology? Retrieved from https://www.aao.org/eye-health/glasses-contacts/what-is-orthokeratology.

[4] FDA Approval Letter

[5] Paragon Vision Sciences, Consumer Survey, Data on File, July 2019

[6] Dias, L., Manny,R.E., Hyman, L., &Fern, K. (2002). The Relationship between Self-Esteem of Myopic Children and Ocular and Demographic Characteristics. Optometry and Vision Science, 79(11)

[7] McAlinden, Colm, and Lipson, Michael. Orthokeratology and Contact Lens Quality of Life Questionnaire (OCL-QoL). Eye & Contact Lens. 2017; 0: 1-7.